Digitalisera er bostadsrättsförening
I medlemskapet ingår flertalet funktioner, verktyg och värdefulla fördelar.
Publik Hemsida
BRF-Hemsida
Få en modern, mobilanpassad och automatiserad BRF-hemsida. Förmedla en positiv bild om er förening för över 200 000 användare som redan använder allabrf.se.
Automatisk uppdatering av information
All basinformation om er förening, exempelvis vilka personer som sitter i styrelsen, fastighetsdata, försäljningar, ekonomi och viktiga dokument uppdateras helt automatiskt av våra system.
Teknisk support
Vi hjälper er med uppstart och överföring av all information till er nya BRF-hemsida. Löpande support ingår även per telefon och mail.
Ompekning av domän
Vi hjälper er med ompekning från er gamla webbadress (URL) till er nya hemsida på allabrf.se. Det går även att registrera en ny webbadress som kopplas till er föreningssida på allabrf.se, t.ex. www.föreningensnamn.se.
Betygsystem & Analyser
BRF-analyser
Ta del av årets BRF-analys gratis. Med premium får ni som styrelse rättighet att dela ut rapporten till era boende i samband med årsstämma.
Se exempelanalys >>
Högre värde på bostadsrätter
Få hjälp att förbättra ert betyg och möjlighet att profilera er sida. Föreningens ekonomiska betyg påverkar i högsta grad värdet på era bostadsrätter.
Betygscertifikat till spekulanter
Föreningens medlemmar får fri tillgång till certifikat på föreningens ekonomiska betyg. Dessa kan ges till mäklare och spekulanter samt infogas i prospekt vid bostadsförsäljning.
Profilera ert betyg
Välj själv placering och exponering av föreningens betyg på er BRF-hemsida. Lyft fram fördelar om er förening, till exempel "Lågt underhållsbehov" eller "Klimatsmart BRF".
Boendeapp
 • Meddelanden
  Slipp papperslappar i trapphusen och spara tid genom att snabbt publicera ett meddelande i appen.
 • Community
  Öka tryggheten och gemenskapen i er förening genom en anslagstavla och kommunikationskanal för alla grannar.
 • Produkter & tjänster
  Erbjud produkter och tjänster knutna till hemmet som t.ex. städning, montering eller enklare hantverksarbete.
 • Boka tvättstuga
  Bokning av tvättstuga och andra gemensamma lokaler och utrymmen.
 • Samlad boendeinformation
  Samla viktiga dokument på ett och samma ställe.
 • Felanmälan
  Länka till en valfri hemsida där felanmälningar rapporteras eller lägg in en mejladress.
 • Enkäter
  Skicka ut enkäter eller få svar på frågor snabbt och enkelt från boende i föreningen. 
Styrelseverktyg
Styrelserum
Samla all viktig dokumentation på ett och samma ställe i styrelserummet. Välj vilken information som ska vara tillgänglig för styrelsemedlemmar, boende och publikt.
Hjälp att sänka kostnader
Fri kostnadsanalys av föreningens befintliga kostnader och leverantörsavtal. Jämförelse med 1000-tals andra bostadsrättsföreningar.
Se exempelanalys >>
Bevakning av BRF-lån
Få en årlig översyn av räntesats, löptider och övriga villkor. Kvartalsvis gruppupphandling ger räntevillkor som en enskild förening har svårt att nå. Läs mer >>
Avtalsöversikt
Ger styrelsen stenkoll på föreningens avtal och leverantörer. Enkel översikt av avtalstider, priser och bindningstid. Automatiska påminnelser när avtal kan omförhandlas.
Fil- och dokumenthantering
Samla alla viktiga filer och dokument tillhörande er förening. Strukturera era dokument i olika mappar, exempelvis avtal, styrelseprotokoll och årsredovisningar. Välj sedan vilken information som ska vara tillgänglig för styrelsemedlemmar, boende och publikt.
Säkerhet & GDPR
Få automatiska notiser när ledamöter ändras hos Bolagsverket och skydda er förening mot så kallad "kapning". Vi hjälper er även att uppfylla GDPR-kraven som ställs för hantering av era medlemmars personuppgifter.
Kom igång med oss!
Ta första steget och kom närmare en digitaliserad bostadsrättsförening.
Kontakta oss
ABRF Group AB (559002-8832)
Mailbox 2452, 111 75 Stockholm

Frågor gällande Styrelseverktyg:
E-post: sales@allabrf.se